Advies en ondersteuning bij Nederlands Pensioenbureau Legal
Wij bieden ondersteuning op maat voor advocaten, accountants en pensioenadviseurs

Advies en ondersteuning

Nederlands Pensioenbureau Legal voert consultancy-opdrachten uit op alle terreinen die met pensioen te maken hebben. Op deze manier delen wij onze kennis met u als professional.
Loopt u tegen een complex pensioenvraagstuk aan? Onze consultants staan voor u klaar!

Pensioenbalie biedt arbeidsrecht en ondernemingsrecht advocaten alles op het gebied van pensioen

Wat kunt u van onze consultants verwachten?

Onze consultants zijn opgeleid in arbeidsrecht en pensioenrecht. Daarnaast werken zij te allen tijde in teamverband met tenminste één jurist. Indien nodig kunnen zij ook terugvallen op onze actuarieel deskundigen.


Bekijk hieronder welk type ondersteuning bij u past.

Pensioen Control Interactief (PCI) voor pensioenadviseurs

Dienstverlening voor accountants

Het gezamenlijk opzetten van afdelingen voor collectief pensioen met accountantsorganisaties is één van onze specialiteiten. De dienstverlening varieert van het volledig opzetten van afdelingen inclusief consultants en juristen, tot het waarborgen van kennis op juridisch en actuarieel terrein.


Bij de opbouw van de collectieve pensioenadviesafdeling werken wij samen met de voor zover aanwezige HR- of salarisafdeling, de juristen binnen het kantoor en de relatiemanagers. De cultuur binnen dit type organisaties is ons welbekend, waardoor we kritisch kijken naar de juiste situatie voor u. Het resultaat in omzet gemeten ligt tussen 3 en 5% van de totale kantooromzet.

We tonen u graag hoe het werkt.

Samenwerking met advocaten

Met tientallen advocatenkantoren werken we samen aan het uitbreiden van de sectie arbeids-recht met pensioenkennis. Zet ons in als sparringpartner bij het juridische aspect en de procesrechtelijke kant. Bij praktische vaardigheden zoals inzicht in pensioenregelingen, uitlegkwesties of rekenkundige expertise zijn wij uw vaste aanspreekpunt.


Wij trekken graag samen met u op binnen ons netwerk van accountantskantoren en het netwerk van de advocaat. Hierbij adresseren wij pensioenrisico’s die accountants zouden kunnen raken en komen gezamenlijk tot een treffende oplossing.

Is de Pensioenbalie iets voor u?

Met Pensioenbalie bieden wij ondersteuningspakketten op maat voor adviseurs & advocaten. Zorg dat u al uw PE / PO-punten behaald bij ons geaccrediteerd kenniscentrum en maak gebruik van onze ondersteuningspakketten en online naslagwerken.

Wat anderen over ons zeggen

Juiste kwaliteit in huis

"Ze mogen op de website wel iets meer nadruk leggen op de grote kwaliteit die ze in huis hebben."


Zinvol voor de praktijk

“Ik ben al heel lang beroepshalve met pensioenen bezig. Desondanks zaten er in deze opleiding nog de nodige eye-openers. Absoluut zinvol voor de praktijk”Enorme eye opener

                   "Dit heeft niets meer met Wft te maken, enorme eye opener"                    Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.

Partners van Nederlands Pensioenbureau Legal

NBA


Registers Belasting adviseurs


CEDEO erkend


CEDEO erkend


Kennismaken met de kennispartner in de pensioenbranche?

Wij helpen de adviseur aan het juiste advies

Welkom!