arrow_drop_up arrow_drop_down

Diensten

  De geruststellende gedachte dat u samen met Nederlands Pensioenbureau Legal altijd                                                alles over pensioen weet: compleet én op tijd.                                            Voor advocaten, accountants, adviseurs en werkgevers.

Pensioenbalie 

Pensioenbalie is nu completer dan ooit. Met Pensioenbalie houden wij advocaten en accountants op de hoogte aan de hand van Pensioenbalie Studiedagen waar PE/PO-punten voor behaald kunnen worden. Daarnaast bieden wij advies en ondersteuning en streven wij ernaar om met elke deelnemer een intensieve samenwerking aan te gaan waarbij wij elkaars netwerk en business uitbreiden.

BPF-CAO Auditbureau

Met meer dan 15 jaar specifieke kennis op het gebied van BPF en cao kunnen wij voor u een werkingssfeeronderzoek uitvoeren omtrent BPF/cao. Bij een werkingssfeeronderzoek wordt vastgesteld of er sprake is van verplichte aansluiting bij een BPF/cao of niet.  

Deskundige bijstand

Heeft u een vraagstuk over het BPF landschap of zoekt u deskundige bijstand zodat u uw cliënt beter kan bedienen? Onze deskundigen staan voor u klaar! Goed voorbereid tot in het kleinste detail, voortdurend up-to-date als het gaat over wetten, regels, uitzonderingen, bijzondere situaties, risico's en opties. Onder onze deskundigen zijn consultants en pensioenjuristen en -advocaten, zodat wij kennis beschikbaar hebben op alle vlakken.

Trainingen

Wij combineren onze ervaring binnen de pensioenadvieswereld met praktijkkennis. We dragen tijdens onze trainingen recente en specifieke pensioenkennis over. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan de praktische toepassing van de kennis in uw situatie.

Gratis Pensioenbalie Studiedag

De Pensioenbalie Studiedagen zijn onderdeel van onze Pensioenbalie. Wilt u ervaren wat Pensioenbalie inhoudt? Maak eenmalig gratis kennis met onze Pensioenbalie Studiedag en behaal uw PE/PO-punten. Na deze dag bent u weer op de hoogte van pensioenactualiteiten.

Wat anderen over ons zeggen

Zeer inspirerend
“Praktijkgerichte opleiding, zeer deskundige docenten. Duidelijke visie op het onderwerp pensioen ( fiscaal, juridisch en civiel). Zeer inspirerend!”
Gecertificeerde opleidingen
"Wij kijken elk jaar heel kritisch en in de afgelopen vijf jaar was NPB Legal steeds de aanbieder die het beste bij ons aansloot." 
Inzicht in risico's
"Nooit geweten dat er zoveel arbeidsrechtelijke risico’s zich kunnen voordoen."      
Welkom!