arrow_drop_up arrow_drop_down

Pensioenbalie Studiedagen

Vier keer per jaar organiseren wij een Pensioenbalie Studiedag

voor advocaten, accountants en adviseurs.

3 december 2020

15.30 - 19.00 uur

Het programma voor de eerstvolgende Studiedag wordt later gepubliceerd.

Ja, ik ben aanwezig!

Ontmoet onze gastsprekers

Wim Thijssen | Pensioenrechtadvocaat

Na zijn studie Nederlands recht (privaatrecht) werkte Wim een aantal jaren als pensioenjurist bij Nationale-Nederlanden. Aansluitend werd hij in 1990 Hoofd Juridische Zaken van het pensioenbedrijf van Delta Lloyd. In 1994 maakte Wim de overstap naar de advocatuur. Van 1994 tot en met 1999 was hij als pensioenrechtelijk gespecialiseerd advocaat werkzaam bij Nauta Dutilh te Rotterdam. Sedert 2000 verkoos Wim het zelfstandige vrije ondernemerschap en richtte zijn eigen kantoor op. Wim zal vanuit zijn expertise een sessie geven over recente jurisprudentie op pensioengebied.

Jan Aart van de Hoef | Pensioenrechtadvocaat

Na vijftien jaar gewerkt te hebben als Key Account Manager bij Winterthur Levensverzekeringsmaatschappij, maakte Jan Aart de overstap naar de pensioenadvocatuur. Zijn aandachtsgebied was in hoofdzaak advisering van (collectieve) pensioenregelingen voor ondernemingen. Samen met o.a. Wim Thijssen is Jan Aart pensioenrechtadvocaat bij Pensioenadvocaten.nl. Jan Aart zal vanuit zijn expertise een sessie geven over recente jurisprudentie op pensioengebied.

Paul van der Heide | Vakdocent

Paul van der Heide werkt al 29 jaar als pensioenconsultant. Naast zijn actuariële opleiding is Paul autodidact op het terrein van pensioen- en arbeidsrecht. Door deze twee kennisgebieden te combineren ontstaat vaak een unieke kijk op het vakterrein pensioen. Ook in deze sessie laat hij u kennismaken met unieke inzichten.

Mystery guest | BPF verdieping

Vanaf 2020 nodigen wij met regelmaat een mystery guest uit voor de Pensioenbalie Studiedag om een deel van de sessie op zich te nemen. De gastspreker wordt uitgekozen aan de hand van actualiteiten in de pensioenwereld. De gastspreker zal een vakspecialist zijn die zijn/haar ervaring met BPF gerelateerde zaken met de deelnemers zal delen.

Wat vinden anderen van Pensioenbalie?

Zinvol voor de praktijk
“Ik ben al heel lang beroepshalve met pensioenen bezig. Desondanks zaten er in deze opleiding nog de nodige eye-openers. Absoluut zinvol voor de praktijk.”
Enorme hoeveelheid aan kennis
"De kennis die ze in huis hebben is heel uitgebreid, ze weten écht waar ze het over hebben en kunnen mij gericht verder helpen."
Volgende keer ben ik er weer bij
"Van tevoren wist ik niet goed wat ik kon verwachten, maar ik ben blij dat ik toch gegaan ben. Bijzonder praktijkgericht en goed te volgen."
Welkom!