arrow_drop_up arrow_drop_down

Trainingen op aanvraag

Nederlands Pensioenbureau Legal verzorgt maatwerk trainingen over een onderwerp naar keuze. Een deel van onze opleidingen zijn standaard en gericht op veelvoorkomende situaties en algemene vaardigheden. Maar soms vraagt de praktijk om een zeer specifieke aanpak. Daarom bieden wij maatwerktrainingen, geheel toegespitst op de bedrijfseigen praktijk.

Datum & locatie

in overleg te bepalen

Investering

vanaf €250 (excl. btw)

Opleidingsduur

in overleg te bepalen

PO/PE-punten

afhankelijk van afspraken

Training op aanvraag?

Vraag direct een maatwerk training aan 

Ruime ervaring en praktische toepassing

Nederlands Pensioenbureau Legal organiseert al ruim 25 jaar trainingen en opleidingen voor de pensioenbranche. Daarin combineren we onze jarenlange ervaring binnen de pensioenadvieswereld met onze praktijkkennis. 


Of u nu pensioenadviseur bent, advocaat, accountant of lid van een ondernemingsraad, onze trainingen verbeteren uw theoretische en praktische beroepsvaardigheden. We dragen namelijk niet alleen relevante pensioenkennis over, maar besteden ook veel aandacht aan de toepassing ervan in de dagelijkse praktijk. 

Vakkundige docenten en hoge waardering

Onze docenten zijn allemaal actief werkzaam in de pensioenadviesbranche, zij weten haarfijn wat er speelt. Hierin hebben we diverse specialismes en kunnen we een breed scala aan maatwerk trainingen voorzien. Natuurlijk kunnen we zelf roepen dat we slagen in onze missie, maar liever hebben we dat onze klanten ons op waarde schatten. 


Evaluaties en klanttevredenheidsonderzoeken laten we daarom uitvoeren door een onafhankelijke partij: Cedeo. Het resultaat? Wij zijn vanaf 2010 Cedeo-geaccrediteerd en halen de hoogst mogelijke score. Rapportcijfer uit de laatste CEDEO Accountancy Audit: Klanttevredenheid 98,1 %.

Liever een huidige training?

Bekijk het volledige trainingsoverzicht

Alle trainingen

Bekijk het volledige trainingsoverzicht.

De trainingen voor advocaten

Trainingen voor advocaten

Bekijk de trainingen voor advocaten.

Trainingen voor accountants & pensioenadviseurs

Bekijk de trainingen voor accountants & pensioenadviseurs

Trainingen voor ondernemingsraden & HR


Bekijk de trainingen voor ondernemingsraden & HR.

Welkom!