BPF-CAO Auditbureau voor werkgevers


BPF-CAO Auditbureau 

Voor advocaten, accountants, werkgevers en pensioenadviseurs.

Wat is BPF-CAO Auditbureau?

BPF-CAO Auditbureau is een dienst van Nederlands Pensioenbureau Legal. Wij zorgen voor effectieve uitvoering van werkingssfeeronderzoeken en beleidsinformatie op maat op het gebied van BPF en CAO. BPF staat voor bedrijfstakpensioenfonds. Of een werkgever onder een BPF valt is afhankelijk van de werkingssfeer waartoe het bedrijfstakpensioenfonds zich uitstrekt.


Met meer dan 30 jaar specifieke kennis op het gebied van BPF en CAO beschikken wij over unieke en waardevolle expertise op dit terrein. Naast het uitvoeren van werkingssfeeronderzoeken, rekening houdend met het complexe juridisch aspect ervan, spelen wij als enige opleider in de markt een belangrijke rol bij de kennisontwikkeling op het terrein van BPF en CAO.  


Bekijk op de website van deze dienst de mogelijkheden voor u of neem contact met ons op bij eventuele vragen. 

Opleiding BPF deskundige

Wilt u uw kennis uitbreiden en de risico's op een BPF aanschrijving minimaliseren voor uw cliënten? Wij zijn gecertificeerd om u op te leiden tot een zelfstandige BPF deskundige.


Hierna kunt u al uw cliënten BPF deskundig advies aanbieden als extra dienst. Volg de opleiding tot BPF deskundige van Nederlands Pensioenbureau Legal en word zelf een BPF deskundige.

Heeft u direct een vraag?

Wij helpen u graag.