arrow_drop_up arrow_drop_down

Over ons

Nederlands Pensioenbureau Legal is de kennispartner in de pensioenbranche. Advocaten, accountants & pensioenadviseurs volgen bij ons trainingen en blijven up-to-date met onze pakketten op maat. Ondersteuning in de praktijk met experts: wij vertalen complexe pensioenvraagstukken naar begrijpelijke taal.

Oprichting Nederlands Pensioenbureau Legal

Nederlands Pensioenbureau Legal is de handelsnaam van Nederlands Pensioenbureau Rijnstreek BV. Vanaf 2015 zijn wij de kennispartner in de pensioenbranche. Het doel? De dienstverlening van het pensioenadvies in Nederland naar een hoger niveau tillen. In 2017 hebben wij daarvoor enkele activiteiten van Nederlands Pensioenbureau BV overgenomen om niet alleen de advocaten, maar ook adviseurs zoals accountantsorganisaties en pensioenadviseurs van dienst te kunnen zijn. We zijn hard op weg om vanuit ons netwerk de juiste ondersteuning te bieden.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Inspirerend

"Je krijgt de nieuwste wetswijzigingen en weetjes. Er zijn vragenrondes, groepsdiscussies en open brainstormsessies waar je met andere specialisten kunt sparren."


Nuttig

"In het begin schrokken we wel even van de prijs, maar inmiddels zien we wat daar allemaal tegenover staat. Het is beslist nuttig met al die wijzigingen in pensioenland."


Inzicht in de risico's

    "Nooit geweten dat er zoveel arbeidsrechtelijke risico’s zich kunnen voordoen"      


deskundig

“Praktijkgerichte opleiding, zeer deskundige docenten. Duidelijke visie op het onderwerp pensioen ( fiscaal, juridisch en civiel). Zeer inspirerend!”


Partners van Nederlands Pensioenbureau Legal

BPF-CAO
Registers Belasting adviseurs
NIRPA

Kennismaken met de kennispartner in de pensioenbranche?

Wij helpen de adviseur aan het juiste advies

Welkom!