arrow_drop_up arrow_drop_down

Over ons

Lees hoe Nederlands Pensioenbureau Legal is opgericht en waar wij voor staan.

Leer ons kennen.

Hoe is Nederlands Pensioenbureau Legal ontstaan?

Nederlands Pensioenbureau Legal is de handelsnaam van Nederlands Pensioenbureau Rijnstreek BV. Wij zijn dé kennispartner in de pensioenbranche. Het doel? De dienstverlening van het pensioenadvies in Nederland naar een hoger niveau tillen.


Met onze activiteiten proberen wij niet alleen de advocaten, maar ook adviseurs zoals accountantsorganisaties en pensioenadviseurs van dienst te kunnen zijn. We zijn hard op weg om vanuit ons netwerk de juiste ondersteuning te bieden.


Pensioenspecialisten

Nederlands Pensioenbureau Legal is dé kennispartner in de pensioenbranche. Wij beantwoorden alle specifieke vragen die onbeantwoord blijven door regulier pensioenadvies.


"Wij zijn uw eerste hulp bij pensioenvraagstukken."


Wij begeleiden en ondersteunen advocaten, accountants, werkgevers/OR en adviseurs op pensioengebied.

Ron Rooyackers - Pensioendeskundige

"Ruim 35 jaar houd ik mij bezig met pensioenen en financiële dienstverlening. Deze complexe wereld heeft mij altijd geboeid. Mijn pensioenpassie voer ik uit als pensioendeskundige en wft-adviseur. Deskundigheid staat voorop! Ik zoek verbinding en samenwerking op met advocaten, accountants en adviseurs die meer willen doen met pensioen."

Paul van der Heide - Pensioendeskundige

"Pensioen heeft veel raakvlakken, het is rekenen, maar ook heel veel juridisch werk. De markt ontginnen en hierbij tegen de stroom inroeien is wel echt mijn ding. Elke vraag kent zijn eigen complexiteit en als we klaar zijn, moet het vooral duidelijk zijn."

Hoe gaan wij te werk?

Vrijblijvende kennismaking

Ieder vraagstuk begint met een vrijblijvende kennismaking. Samen met u kijken we naar uw wensen, de huidige situatie en bespreken we welke rol wij op ons nemen. Op die manier komen wij samen tot een opdrachtomschrijving.


Blijkt er tijdens het gesprek dat u al geholpen bent met onze antwoorden? Geen probleem! Wij zijn immers dé kennispartner in de pensioenbranche. Aangenaam om kennis te maken.

Vraagstuk vertalen

U heeft een specifieke pensioenvraagstuk en benadert Nederlands Pensioenbureau Legal hiervoor. Pensioen kan gecompliceerd overkomen. Daarom vertalen wij alle stappen naar begrijpelijke taal voor uw doelgroep. Advocaten hanteren immers ander taalgebruik dan accountants of pensioenadviseurs.

Opdrachtomschrijving

Indien u specifieke vragen heeft dat om een specifieke aanpak vraagt, brengen wij voor u de mogelijkheden in kaart met een opdrachtomschrijving. Hierin staat bijvoorbeeld het beoogde resultaat, de procedureomschrijving en een tijdsindicatie van de te maken uren.

Uitvoering

De uitvoering is even belangrijk als de voorafgaande stappen. Om kwaliteit te garanderen, houden wij structureel contact met u als opdrachtgever. Tijdens de contactmomenten wordt de voortgang besproken en eventueel belangrijke informatie gedeeld.

Begeleiding

Tijdens het proces staat onze hele team voor u klaar. Naast onze deskundigen wordt u ondersteund door onze afdeling Marketing en Communicatie. Uw aangewezen consultant beantwoordt graag alle vragen omtrent het proces.

Evaluatie

Het proces is afgerond. Bent u tevreden met de resultaten? Uw evaluatie helpt ons nieuwe vraagstukken net zo goed of zelfs beter te regisseren.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

of neem contact op voor specifieke vragen

BPF-CAO
Registers Belasting adviseurs
NIRPA
Welkom!