Pensioen voor bedrijven

Op zoek naar advies over pensioen voor bedrijven? Wij beantwoorden al uw pensioen-gerelateerde vragen zodat u het pensioen van uw werknemers goed kunt regelen.

Advies over pensioen voor bedrijven

Nederlands Pensioenbureau is dé deskundige partij in de pensioenbranche. Met onze specifieke kennis begeleiden en ondersteunen wij werkgevers op pensioengebied. Voor uw werknemers wilt u graag het pensioen goed regelen. U wilt een passende pensioenregeling voor de juiste prijs. Met deze kennis analyseren wij alle mogelijkheden voor een passende pensioenregeling, inclusief de mogelijke verplichte aansluiting bij een bedrijfstakpensioenfonds. 

Begeleiding bij pensioenvragen bedrijven

Pensioen krijgt soms onterecht weinig aandacht in het bedrijfsleven. Wanneer werkzaamheden binnen het bedrijf wijzigen kan dat consequenties hebben voor de pensioenregeling. Een gevolg kan zijn dat u aangeschreven wordt door een bedrijfstakpensioenfonds (BPF) en u mogelijk met terugwerkende kracht pensioenpremie moet betalen. Met onze deskundige kennis beantwoorden wij al uw pensioenvragen.


Pensioenadvies due diligence bij fusie en overname

Gaat u fuseren of een onderneming overnemen? In beide gevallen is een due diligence onderzoek onmisbaar.  Met onze deskundigheid op het gebied van pensioen brengen wij de pensioenrisico's in kaart bij due diligence.


Advies collectief pensioen

Heeft u behoefte aan pensioenadvies over een collectieve pensioenregeling? Wij begeleiden u stap voor stap in het traject en helpen u om de juiste keuzes te maken.

Heeft u een vraag? Neem contact op!

null