Meerwaarde voor uw cliënten op het gebied van pensioen

Meerwaarde voor uw cliënten op het gebied van pensioen

Vindt u alle veranderingen in het pensioenlandschap verwarrend en zelfs verraderlijk? Kost het u veel meer tijd wanneer uw cliënt een pensioenvraagstuk heeft dan een financieel vraagstuk? Terwijl u juist meerwaarde voor al uw cliënten wil creëren door op de hoogte te zijn van alles rondom wetgeving en financiële dienstverlening?

Wij nemen de uitdagende en veelomvattende taak op ons om complexe pensioenvraagstukken te vertalen naar begrijpelijke taal!

Wat betekent dat voor u?

✔ Wij bieden u trainingen en opleidingen, zodat u uw kennis op het gebied van pensioenen kunt vergroten;
✔ Meerdere keren per jaar organiseren wij een Pensioenbalie Studiedag*, zodat u altijd op de hoogte bent én blijft van de vaktechnische actualiteiten en relevante jurisprudentie in de pensioenwereld;
✔ Wij adviseren en ondersteunen u aan de hand van uw pensioenvragen;
✔ U kunt een samenwerking met ons aangaan, zodat wij gezamenlijk pensioenvraagstukken kunnen adresseren en profijt hebben van elkaars netwerk.

Op deze manier kunt u als accountant, pensioenadviseur of advocaat meerwaarde creëren en duidelijkheid bieden voor uw cliënten.

Trainingsaanbod

Opstellen vaststellings- en pensioenovereenkomsten: elimineer arbeidsrechtelijke risico’s door op de juiste wijze te documenteren.
Word zelf BPF deskundige: leer in drie dagen hoe u een werkingssfeeronderzoek juist kunt beoordelen om zo de cliënt van een gedegen advies te voorzien.
Due Diligence bij fusie & overnames: krijg inzicht in het financiële belang van mogelijke issues en hoe deze verholpen kunnen worden.
Risicomanagement pensioenregelingen: doorgrond de rechtsverhoudingen en signaleer arbeidsrechtelijke aandachtspunten.

Schrijf u direct in voor een training

* U kunt eenmalig gratis deelnemen aan de Pensioenbalie Studiedag of lid worden van Pensioenbalie. Zo geniet u als expert van alle voordelen!

De redactie van Nederlands Pensioenbureau Legal publiceert regelmatig nieuwsberichten en columns.